Kickboksen

Aanbod

boks- en kickbokstraining

Op jonge leeftijd kennismaken met kickboksen? Op geheel pedagogisch-verantwoorde wijze leren we uw kind de basisbeginselen van deze mooie sport. Lees hier meer over onze tarieven!

Kickboksen op jonge leeftijd? Op geheel pedagogisch-verantwoorde wijze leren we uw kind de basisbeginselen van deze mooie sport. Lees hier meer over onze tarieven!

Onderweg om een pro in kickboksen of Muay Thai te worden? We zorgen dat je iedere les een stap extra durft te zetten. Lees hier meer over onze tarieven!

Fysiek en mentaal fitter worden? We dagen je maar al te graag uit. Voel je thuis in een hechte groep kickboksers. Lees hier meer over onze tarieven!

Wie zegt dat je niet kan boksen vanuit een rolstoel? Bij Fight Academy Groningen denken we niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Samen zorgen we dat je je iedere week weer ontwikkelt, zowel fysiek als mentaal. Lees hier meer over onze tarieven!

Klaar voor het échte werk? Twee keer per week kun je bij ons terecht om te sparren. Zo kun je één-op-één de geleerde technieken toepassen in de praktijk. Sparren is geen wedstrijd, maar zorgt wel dat je bewuster gaat kickboksen. Lees hier meer over onze tarieven!

Tegelijkertijd werken aan je techniek en conditie? Met een zaktraining leer je in een hoog tempo je lichaam onder controle te krijgen én in topvorm te raken. Lees hier meer over onze tarieven!

Maar we doen nog veel meer...

Train je liever één-op-één in een personal training? Of wil je specifiek je conditie trainen? Lees hieronder meer!
kickboksen
kickboksen

Fitness

Individuele begeleiding om het beste uit jezelf te halen? We bouwen graag een plan om je topfit te krijgen. Als extra service mag je altijd gebruik maken van de fitnessapparaten in SportCentrum Noord (bijv. air bikes, roeitrainers en halterbanken). Lees hier meer over onze tarieven!

Bij Fight Academy Groningen zijn we niet alleen aan het kickboksen. Zo bieden we ook krachttrainingen en werken we aan je stretch & balance. Als extra service mag je altijd gebruik maken van de fitnessapparaten in SportCentrum Noord (bijv. air bikes, roeitrainers en halterbanken). Neem contact op een plan te maken!

Óók bij het kickboksen kunnen we niet heen om de technologie. In onze gym vind je een DBTA-computer waarmee we super uitgebreide analyse kunnen maken. Zo meten we o.a. je reactietijd, kracht en nauwkeurigheid. Lees hier meer over de DBTA van Muscle Fit!

Sterker in je schoenen staan? Samen zorgen we dat je zowel fysiek als mentaal groeit. Daarbij kijken we niet alleen naar kickboksen als sport, maar ook als middel om emoties onder controle te krijgen en sociale relaties verder te begrijpen. Bel ons gerust eens om kennis te maken!

Maar we doen nog veel meer...

Wil je anderen eens laten ervaren hoe het is om écht te sparren? Lees hieronder meer over zakelijke workshops, kinderfeestjes en weerbaarheidstrainingen!

Workshops

Werken aan de relaties binnen een team én aan de fysieke en mentale gezondheid? Kom eens langs bij ons in de gym! Samen kunnen we bijvoorbeeld werken aan thema’s als weerbaarheid, sociale interactie of stressbeheersing. Bel ons om een plan te maken!

Een uniek en energiek kinderfeestje? Op geheel pedagogisch-verantwoorde wijze laten we kinderen spelenderwijs kennis maken met onze mooie sport. Bel ons gerust eens om alle mogelijkheden te bespreken!

Uitdagende trainingen in groepsverband? Met een breed scala aan oefeningen bouwen we samen aan jouw kracht en conditie. Bel ons eens om te ontdekken wanneer de bootcamps worden gehouden!

Workshop op maat?

Wil je graag een workshop organiseren voor collega’s? We organiseren graag samen een workshop. Neem contact op om eens ideeën uit te wisselen!
kickboksen