Kickboksen Groningen

Over ons

Fight Academy Groningen

Als Fight Academy Groningen hebben we maar één doel: vechtsport toegankelijk maken voor íedereen! Om dat doel te behalen bieden we lessen op maat en vinden we voor iedereen een geschikte training, voornamelijk gericht op kickboksen en Muay Thai. Zo geven we “ninja-lessen” voor kinderen, G-boksen voor mensen met een beperking, maar natuurlijk ook kickbokstraining in iedere andere vorm. Of het nou om personal training, duo training of groepstrainingen gaat.

In onze sportschool zorgen we dat je het maximale uit je zelf haalt, zowel fysiek als mentaal. Daarbij staan er altijd meerdere trainers voor je klaar, aangevoerd door Sirano ’t Zand (eigenaar Fight Academy Groningen). Met meer dan 15 jaar ervaring in het kickboksen en een achtergrond als ex-militair én sociaal werker, zorgt Sirano dat de lat iedere dag iets hoger komt te liggen.

Wil jij leren kickboksen of op een andere manier fitter worden? Bekijk hier ons volledige aanbod! Of kom natuurlijk meteen langs in onze gym in Sportcentrum Noord

Sociaal-maatschappelijk betrokken

Bij Fight Academy Groningen willen we niet alleen goed zijn in kickboksen. We vinden het ook belangrijk om bij te dragen aan een mooie maatschappij. Dat zie je terug in ons aanbod, van workshops tot weerbaarheidstrainingen!
kickboksen
Trainers

Samen verleggen we jouw grens.

Frank Leemburg

Binnenkort meer

Matty Rekker

Binnenkort meer

Sirano

Eigenaar | +15 jaar ervaring | Ex-militair | Sociaal werker